Online shoppen huidverzorging

Ten beauty presenteert met trots de nieuwe website! Een website met veel extra’s, waaronder een online boekingssysteem, maar later hier meer over. Wat nu erg handig is, is de online webshop! Hiermee waren er al vele mee bekent o.a. om de huidverzorging en make-up lijn van Lookx online te bestellen. 

Tegenwoordig is het erg populair om vanaf thuis achter je laptop of pc, jouw producten te bestellen. Vandaar dat er nu mogelijkheid is om de volgende producten online te bestellen bij TEN Beauty; Marc Inbane, natural Tanning;  Dermatude huidproducten en Lookx huidverzorging en make-up.

Sommige van jullie zijn al bekent met Marc Inbane, Natural Tanning en gebruiken deze al. Deze Natural Tanning is in diverse varianten te verkrijgen, o.a. de ‘Perle de Soleil’ Tanning drops, of de Tanning Spray. Het zijn bruiningsproducten op natuurlijke basis. Je kunt deze absoluut niet vergelijken met de bruiningsproducten die je van vroeger kent, die strepen achterliet en oranje uitsloeg. Bij de Tanning en de Spray gebruik je een Glove of een speciale kwast voor het aanbrengen van het product, maar de ‘Perle de Soleil’ is gemaakt om te doseren. Lekker makkelijk! Je kunt deze per druppel toe voegen in je verzorgingscreme of bodylotion. zo krijg je een mooi egale natuurlijke teint. [shop]

“Niets makkelijker dan vanuit je luie stoel jouw huidverzorging te bestellen”

Geplaatst in Webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *